Ingredientes
Biscoito de chiculate e caña
- 3,00 unidades Ovos
- 2,00 botes Azucre
- 2,00 botes chiculate en po
- 1,00 bote Iogur natural
- 0,50 bote Caña branca de augardente
- 0,50 bote Aceite de xirasol
- 1,00 sobre Fermento de repostaria
- 3,00 botes Fariña
Accesorios
-
Espátula
-
Vaso completo Thermomix ® TM6
Comparte tu actividad
¡Voy a cocinar esto!Preparación de la receta
Engadir no "Vaso cerrado" , os ovos, o azucre e o chiculate. Tempo 1 minuto. Temperatura s/t. Velocidade 4.
2. Retirar o cubilete do "Vaso cerrado" , e engadir o iogur, o fermento, o aceite e a caña branca de augardente. Tempo 15 segundos. Temperatura s/t. Velocidade 4.
3. Abrir a tapa do "Vaso cerrado" , botar a fariña, pechar e mesturar. Tempo 15 segundos. Temperatura s/t. Velocidade de 1 a 5, (dúas ou tres veces).
Se o desexas engade noces toradas según o gusto.
Prequentar o forno a 180º - 5 minutos
Untar o molde con manteiga e botar nel a mestura.
Forno 180º - 45 minutos
Podes engadirlle azucre moido, se che gusta.
Comproba de vez en cando xa que dependa do forno. !Bo proveito!
Biscoito de chiculate e caña
Modelo de Thermomix® compatible
-
Receta creada para
TM 31
Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.
Comentarios
Are you sure to delete this comment ?