- TM 31
Ingredientes
Ingredients
- 370 g xampinyons i bolets variats, Jopos xampinyons i portobello o shiitake
- 170 g carabací
- 70 g ceba
- 2 dientes d'all
- 300 g aigua o brou vegetal
- 100 g llet de quinoa o civada, o altra llet
- 100 g llet de cabra semi, o altra llet
- 1 pastilla brou vegetal, (si s'ha usat aigua)
- 60 g crema de farro o d'espelta
- 2-3 ramas julivert
- herbes de provenza al gust
- sal i pebre al gust
Accesorios
-
Espátula
-
Vaso completo Thermomix ® TM6
Comparte tu actividad
¡Voy a cocinar esto!Preparación de la receta
1- Escalfar la mitad de l'aigua a 5min/100ºC/"Velocidad cuchara" . Reservar
2- Posar els xampinyons, el carabací a trossos grossos, la ceba tallada en quarts i els alls al pitxer. Picar 5 seg/vel 4.
3- Afegir la mitad de l'aigua (o brou), la llet, les herbes de provenza, la pastilla de brou i la sal i pebre al gust al pitxer. Coure 15 min/100ºC/vel 2,5. Escalfar la resta d'aigua o brou.
4- Afegir la resta de l'aigua o brou reservat, la crema de farro, el julivert i coure 2 min/90ºC/vel 2.
5- Triturar 30 seg/vel 4-7 progressivament. Servir calent
Describir los pasos de preparación de su receta
Mètode
Consejo
Informació nutricional per ració: Energia 84 Kcal, Greixos 3,5g, Carbohidrats 10,1g, Proteïna 4,7g.
Per traducció a altres idiomes: //translate.google.es/?hl=ca
Modelo de Thermomix® compatible
-
Receta creada para
TM 31
Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.
Comentarios