thumbnail image 1
thumbnail image 1
Tiempo de preparación
1h 15min
Tiempo Total
1h 15min
ración/es
4 ración/es
Nivel
medio

Ingredientes

Picada

  • 1 llesca de pa torrat
  • 5 atmelles
  • 5 avellanes
  • 1 grapat de pinyons
  • 3 grans d'all
  • julivert

Carn

  • 50 gr d'oli
  • Fariña
  • sal
  • 1000 gr carn de bé del coll en troços petits

Sucfregit

  • 25 gr d'oli afegits a l'anterior
  • 150 gr de ceba
  • 200 gr de tomàquet
  • 2 grans d'all

Resta d'ingredients

  • 1 fulla de llorer
  • Una mica de farigola
  • Una mica d'orenga
  • 600 cc d'aigua
  • 1 pastilla de brou de carn
  • 50 cc de conyac
  • 100 cc de vi blanc sec
  • 500 gr de pèsols congelats
  • Sal i pebre, al gust

Accesorios

  • Cestillo
    Cestillo
    comprar ahora
  • Espátula
    Espátula
    comprar ahora
  • Vaso completo Thermomix ® TM6
    Vaso completo Thermomix ® TM6
    comprar ahora

Comparte tu actividad

¡Voy a cocinar esto!

Preparación de la receta

    Picada
  1. Afegir tots els ingredients. 5 Segons, velocitat 5.

    Reservar la picada.

  2. Preparació de la carn
  3. Salar i enfarinar la carn.

    Posar l'oli i afegir la carn. 10 Minuts, temperatura 100 g, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Reservar la carn.

  4. Preparació del sucfregit
  5. Afegir l'oli a la resta de l'oli anterior.

    Afegir la ceba tallada a quarts i els alls. 5 Minuts, temperatura 100 g, velocitat 3.

    Afegir el tomaquet (triturat o natural pelat). 5 Minuts, temperatura 100 g, velocitat 3.

  6. Resta cocció
  7. Afegir la carn reservada, el vi blanc i el conyac. Col·locar la cistelleta per evitar esquitxades. 3 Minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Afegir l'aigua amb la pastilla de brou de carn, la farigola, l'orenga, i la fulla de llorer. 60 Minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Afegir els pesols. 10 Minuts, temperatura 100 g, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

    Afegir la picada reservada. Comprovar el punt de sal i pebre; si cal, afegir-ne. 5 Minuts, temperatura 100 g, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

Consejo

Es podria canviar la carn del coll per una altra part del bé

Modelo de Thermomix® compatible

  • Appliance TM 31 image
    Receta creada para
    TM 31

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

Categorías de recetas:

Imprimir o descargar

Guisat de Moltó - Manresa. 1714. Adaptació a la TMX

Imprimir:

Comentarios

Are you sure to delete this comment ?