thumbnail image 1
thumbnail image 1
Tiempo de preparación
0min
Tiempo Total
0min
ración/es
4 ración/es
Nivel
--

Ingredientes

Ingredients

  • 400 gramos cigrons cuits
  • 1 ó 2 dientes d'all, (opcional)
  • 2 cucharada de pasta tahine
  • 1/2 ó 1 cucharadita de comí en pols
  • 1/2 cucharadita de sal
  • 60 gramos d'aigua de coure els cigrons, (o aigua mineral)
  • 30 gramos suc de llimona
  • 70 gramos d'oli d'oliva

Per servir

  • 1 cucharada d'oli d'oliva
  • 1 pellizco pimenton vermell dolç, (opcional)

Accesorios

  • Espátula
    Espátula comprar ahora
  • Vaso completo Thermomix ® TM6
    Vaso completo Thermomix ® TM6 comprar ahora

Comparte tu actividad

¡Voy a cocinar esto!

Preparación de la receta

    introducir un título
  1. Escorrer molt bé els cigrons.

    Posar tots els ingredients al Vaso cerrado"Vaso cerrado" i programem 30 segons, velocidad 5-10.

  2. Obrim la tapa i baixem les restes de les parets cap a l'interior de les ganivetes.

  3. Tornem a programar 30 segons a velocitat progressiva 5-10.

    Ha de quedar una barreja homogenia i fina.

    Si queda massa espesssa afegir-hi una mica d'aigua freda, per facilitar el trinxat, però sempre en petites quantitats.

  4. Servir regat amb un fil d'oli i amb un polsim de pimentón dolç.

Consejo

1. Deixar refredar durant mitja hora com a mínim.

2. Es pot preparar d'un dia per l'altre.

3. Si no l'hem de menjar immediatament, el reservem en un vol i el tapem amb film sucat amb oli i el posem directament en contacte directe amb l'hummus perquè no ens faci una capa.

4. Guardem a la nevera.

Modelo de Thermomix® compatible

  • Appliance TM 31 image
    Receta creada para
    TM 31

Esta receta ha sido creada por un usuario del Recetario. Vorwerk Thermomix no asume ninguna responsabilidad sobre los pasos de preparación, las cantidades ni el éxito de la receta. Por favor tenga en cuenta la forma de uso y las instrucciones de seguridad explicadas en el manual de su Thermomix.

Categorías de recetas:

Imprimir o descargar

HUMMUS

Imprimir:

Comentarios

  • No hay comentarios por el momento.